o noua vizita la apropo…

Salutare! Astazi, din nou, am avut emotii de dimineata. Am pasit pragul redactiei “Apropo magazin” unde am facut cunostinta cu fetele-concurente din concursul in care participam “Fata anului”. Mi-a facut o deosebita placere sa imi fac cunostinte noi… si mai ales ca fetele sunt sociabile si prietenoase, nici nu ma asteptasem ca se va degaja o astfel de atmosfera intre noi. Credeam ca totul va fi cu un miros de asta: INVIDIOS 🙂 insa s-a dovedit a fi unul destul de placut + mirosul de ziare (din redactie) pe care il ador.
Dupa citeva zeci de minute de convorbiri, pline de zimbete, care ne-au creat o buna dispozitie pe intreaga zi, ne-am indreptat fiecare la cite un mic interviu. Dupa ce am fost intervievate, am discutat cite putin, pe tonuri mai vesele, cu fericitul reprezentant al rubricii “Fata din ultima pagina” De ce fericitul? Pai a trecut prin ochiul sau atiiiitea fete frumoase…(chiar si pe culoarul redactiei, colegii il tot intrebau: Vlad cite fete mai ai sa aduci aici??? desiur pe un ton sotios 🙂 )
Dupa filmari ne-am luat ramas bun si ne-am inteles ca indiferent cine va fi “Fata anului” ne vom aduna sa sarbatorim acest eveniment, deoarece oricum fiecare suntem deja INVINGATOARE!
Deci a fost o zi frumoasa si mai ales incepe sa-mi placa chestia cind lumea te recunoaste :))))

Advertisements

About Cristina Evtodii

https://www.facebook.com/cristinaevtodiiblog/ https://www.instagram.com/cristinaevtodii/
This entry was posted in Zi de zi and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to o noua vizita la apropo…

  1. elena cucu says:

    Mdaa,a fost intradevar superba zi , mia placut foarte mult….Aceasta zi va ramine ft mult in memoria mea!!!Si sper ca ne vom mai intilni..:*
    P.S.Cristina,imi pare bine ka te-am kunoskut mai de aproape,esti o fire ft prietenoasa si ft bravo!!Mia plakut mult cum ai descris ziua de astazi in blogul tau..!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s