Fashion People cu Leta


Pe mîna rubricii “Fashion People” a căzut o domniţă nonconformistă, cu o frumuseţe nemaipomenită şi un stil de viaţă interesant. Din acţiunile ei am înţeles că e o persoană deschisă şi la sigur este interesant să îţi petreci timpul liber în compania acestui vesel omuleţ.  Violeta este dezmierdată “Leta” (din rusă ar suna căldurosul anotimp “vară”) .

Îmi place stilul vintaj. La fel de mult, îmi place să îmbrac haine comode şi anume pe timp de iarnă. Prefer să port pantaloni clasici sau stilul pantalonilor de călărie. Ador să port cămaşele clasice şi în general iubesc stilul office. Sunt o amatoare de ceasuri şi machiaj clasic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce pot spune despre încălţăminte… prefer cizme înalte sau pantofi pe tocuri minim 17-22cm, deoarece  sunt de părerea cu cît mai înalte sunt tocurile, cu atît mai elegant se privesc picioarele.

 

Violeta este persoana care încearcă cît mai bine posibil să-şi combine stilul de viaţă cu cel al hainelor, deoarece crede că în unele domenii, hainele joacă rolul primordial. “Sunt o persoană serioasă căreia uneori ii plac glumele. După absolvirea liceului vreau să îmi continui studiile peste hotare, la facultatea de  Business şi Administrare. Acolo hainele reprezintă  întruchiparea şi lumea interioara a omului”.

O viaţă întreagă am făcut sport şi anume joc “Baschetball” de 9 ani.


În fiecare dimineaţă prefer să dansez go-go în faţa oglinzii  )))


Îmi place muzica şi ascult un gen neobişnuit.


Advertisements

About Cristina Evtodii

https://www.facebook.com/cristinaevtodiiblog/ https://www.instagram.com/cristinaevtodii/
This entry was posted in Fashion People. Bookmark the permalink.

5 Responses to Fashion People cu Leta

 1. cryss says:

  Draguta fata.
  Cristina mai adauga cite ceva la sectiunea Fashion People

 2. Cryss- neaparat! Curind mai adaug!

 3. adriana says:

  nu e deloc “nemaipomenita” frumusetea ei, o fetita simpla, chiar cu lipsa de gust estetic cultivat cu grija. De ultima afirmatie ne putem convinge urmarind look-ul ei cu bluza dungata si pantalonii “galife”, absolut neasortate cu incaltamintea, sau look-ul ei de pe terenul de basket (aici comentariile sun de prisos), sau afirmatia fetei ca accepta doar incaltamintea pe toc, MINIM 17-22 cm! Daca crede fata ca o pereche de incaltaminte cu toc super-high ii confera STIL sau unicalitate-atunci ar trebui sa mai creasca in plan de educatie elementara.
  Apropo, pozitia fetei din poza heavy cu pantalonasi de piele- e “cireasa de pe tort”! 😀
  Si sa mai zic oare de picioarele goale in ansamblu cu cizmulite cu blana si palton? Ori faceti concluzii singuri?
  Deci, Cristina, ca sa ai un blog de succes si sa capeti autoritate ar trebui sa alegi mai atent si staruitor personajele. Da, sunt mult mai greu de gasit PERSONALITATILE, insa un asemenea articol trebuie sa se merite a fi citit. Si trebuie sa crezi in ceea ce scrii. Poate o si faci, daca persoana in cauza iti e prietena, si i-ai facut o favoare vzind-o in blogul tau, dar o mare defavoare tie si blogului tau.

  Ca sa nu ma trezesc cu comentarii de tip: a scris o invidioasa care nu isi permite sa poarte tocuri, sa isi arate picioarele goale sau sa pozeze mai “Hot” iti zic din start ca sunt model top si foto, istorician de arta (ceea ce vizeaza si fashionul, desigur, si fotografia).

  • Adriana – recunosc, nu sunt specialist în modă, mai mult decît atît , nici nu pretind să fiu 🙂 După cum vezi- sunt doar 2 postări de acest gen, deoarece am înţeles că nu e al meu să scriu despre modă, aici întradevăr trebuie să fii informat şi foarte puternic, cu toate că aceste postări sunt cerute de către cititorii blogului meu 🙂
   Fata nu îmi e prietenă, dar mi-a plăcut combinarea hainelor ei! Ceea ce mi-a plăcut am şi postat fără ca să o critic!

 4. adriana says:

  Ok, succese in continuare! Sunt sigura ca daca cauti-gasesti personalitati remarcabile in viata cotidiana, care merita a fi prezentate publicului din punct de vedere fashion sau lifestyle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s