We go India!!!


Nu, din păcate nu o zbughesc în India, însă aş vrea mult să colind aceste meleaguri…
Am fost intrigată de la început cînd am citit următoarele cuvinte, al unui prieten de al meu (Dima a.k.a VIPER) pe pagina de facebook, “WE GO INDIA”. În scurt timp am realizat care a fost chestia. Un grup de prieteni (fotografi şi cameramani) au decis să călătorească, iar destinaţia principală desigur era India. De la început- nimic complicat, totul parcă e simplu nu ? Fotografi- poze care ar întruchipa locuri pitoreşti ale Indiei, însă nu a fost doar atît. Ei (Dima Viper- fotograf, Dragosh Cojocaru- fotograf/cameraman, Elena Goroshka- fotograf şi Max Kegfire-fotograf şi cameraman ) ne-au adus nu doar imagini, dar şi emoţii …

Înainte de toate să vă fac o mică prezentare a fiecărei persoane în particular, cu toate că sunt multe de povestit despre fiecare:

Dima Viper– fotograf iscusit, care poseă un site de calitate, în toate ce le face este calitate! El este persoana pe care îl puteţi întîlni prin Chişinău des şi dacă zăriţi pe maiou că scrie viper.md la sigur e el 🙂 Cea mai haioasă şi plină de viaţă persoană. Este remarcat prin fotografiile sale de gen nupţial.


Dragosh Cojocaru- fotograful şi cameramanul care cucereşte inima oricui printr-un stil personalizat: unul mai romantic. O colaborare recentă pe plan profesional a fost cu interpreta Michelle, căreia i-a pregătit un set de fotografii de invidiat, designer-ul vestimentar Evghenii Hudorojkov şi alţii…
Recent a filmat clipul Flavy Deejay si Mc Sound la piesa “Rhythm for love”.

Photo: http://www.foto.md/ru/user/2617/gallery


Elena Goroshka– fotograful care a fost cucerită de ceva timp de plaiurile indiene. Îi admir creaţia, deoarece este o fire artistică şi creează lucrări unice. Colaborează cu alllady.md şi cu mai multe proiecte…
Blog: goroshenka.livejournal.com

Max kegfire- fotograf şi cameraman. În postările mele mai vechi am povestit despre articolul lui Max,care m-a îndrumat să realizez multe…
Este cel care a dat viaţă multor spoturi publicitare, nunţi, clipul video al interpretei- hot Leya la piesa Everybody, club şi multe altele…
Blog: kegfire.com

În urma călătoriei de succes, Sergiu Lupaşcu- fratele lui Max kegfire 🙂 a montat un film realizat pe secvenţe preluate din vizita lor în cele 3 oraşe : Delhi – Rishikish – Goa.
Recent ,acest film care are o durată de 1 oră, a fost lansat spre un public mai vast. FIlmuleţul a fost lansat într-un local în stil indian şi a fost apreciat cu multe aplauze…
Vă îndemn să îl vizionaţi şi voi, în all resoluttion şi cu atenţie:

Puteţi descărca filmul aici:
http://www.torrentsmd.com/details.php?id=1107717

O droaie de poze realizate în India le găsiţi aici:
http://www.flickr.com/photos/kegfire2/sets/72157626564603303/

 Am discutat cu Dragoş, care a rămas foarte entuziasmat de această călătorie. Cu toate că nu s-a gîndit că va ajunge în India, el împreună cu prietenii săi, a ajuns la destinaţie, iar acum crede că totul a fost un vis.
Dragoş mi-a relatat că emoţiile pe care le-a simţit sunt unice: “Emoţii sunt foarte multe !!! Cînd m-am întors, sincer să fiu, cu greu mi-am revenit  şi simţeam că  fizic sunt acasă dar moral am rămas acolo, fiindcă deja s-au format nişte deprinderi şi cînd privesc pozele şi materialele video  din călătoria noastră, am impresia că a fost un vis !  De mic copil am avut acest vis (să călătoresc în jurul lumii) şi India era printr-e primele în listă. Visul meu s-a realizat, cu toate că ceva ani în urmă  habar nu aveam că o să ajung acolo. Trebuie doar foarte mult să-ţi doreşti, să contribui cu ceva şi visele devin realitate.”
Încîntat de ţara unde oamenii sunt mai blajini la suflet, nu am ezitat să discutăm despre societatea de acolo: ” India e o altă lume! Ea are o civilizaţie şi o cultură foarte veche. Chiar şi dacă îşi are părţile sale negative ca antisanitaria şi şomajul, această ţară îţi are pitorescul său aparte. Îmi plac mult oamenii, cultura lor şi obiceiurile. India ne invaţă   să iubim, să apreciem, să fim fericiţi şi să fim liberi!”
Dragoş apreciază mult  faptul că indienii sunt foarte religioşi, indiferent că acolo se întîlnesc mai multe feluri de religii. ” India mi-a făcut un bun refresh !!! Călătoria într-acolo e o curăţire spirituală. Ei sunt un popor cu adevărat religios. Îmi place că nu pun accent pe bani în acest domeniu.”
A fost ademenit de mrejele plajei GOA : ” Acolo predomină aşa o libertate…” şi credea că nu se va mai întoarce, dar dorul de casă, deja cunoscut, l-a făcut să se întoarcă în Moldova.

În  timpul acestei discuţii fructuoase, Dragoş a menţionat că e nevoie de multă credinţă şi voinţă pentru a realiza un vis. Cu aceasta sunt totalmente de acord.

Sunt bravo băieţii împreună cu Goroshka! Le urez cît mai multe călătorii pe viitor…

Advertisements

About Cristina Evtodii

https://www.facebook.com/cristinaevtodiiblog/ https://www.instagram.com/cristinaevtodii/
This entry was posted in SINCERITATI. Bookmark the permalink.

3 Responses to We go India!!!

  1. bravo baietilor ca sunt atit de activi!

  2. jakie says:

    new generation of photgraphers and video production – stylish guys!

  3. Cristina si Sandu sunt de acord cu voi !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s