Corina Evtodieva- Miss Universitate 2011

 -Nu, nu suntem rude , din păcate, Evtodieva este doar o derivată de la Evtodie:)
Corina Evtodieva e fata cu o droaie de prieteni cu care îşi împarte timpul liber la maxim prin localurile alese de ei “sînt cîteva club-uri preferate, nu vreau sa le menţionez denumirea, dar le apreciez pentru genul şi calitatea muzicii, design-ul, angajaţii…sînt mai multe criterii, dar nu sînt pretenţioasă la acest capitol, de obicei unde decid să meargă prietenii mei, acolo îi insoţesc, ştiu că au gusturi bune“.
După o discuţie pe tonuri plăcute cu Corina, am aflat că este o persoană care iubeşte arta, sportul… deci tot ce este şi construieşte frumusul ” În timpul liber îmi place să practic sport(dans,volei,fotbal-în trecut), aşadar optez pentru o viaţă activă, dar ador şi somnul dulce. 4 ani am practicat dans sportiv, după care  am încercat şi balet, jazz, r’n’b..am gustat cîte un pic din toate. Pot spune că latino şi r’n’b  solicită multă energie, iar latino, în mod special- senzualitate şi simt că aceste stiluri ma reprezintă.
Îmi place să citesc ceva din literatura franceză sau rusă, să scriu diverse articole despre domeniile care mă interesează, dar îmi plac lucruri mărunte precum plimbările prin oraş, să merg la teatru, să vizitez club-uri de noapte,însă examenele mi-au cam rărit orarul vizitelor 🙂 “
Îmi place să discut cu persoane dezvoltate multilateral, cărora nu le place monotoni, dar aspiră spre noi  culmi. Corina e o fire modestă şi ambiţioasă. Aceste calităţi şi încă multe altele au determinat-o să fie ea, aşa cum este!
Nu e de ascuns faptul că s-a filmat în citeva clip-uri video atît pentru România, cît şi pentru Moldova şi show-uri televizate.
La întrebarea mea ” Ce îţi este mai aproape de suflet?” ,Corina a răspuns: “hmmm..sincer, apreciez lucrurile simple în viaţă, de aia îmi este aproape de suflet, momentele petrecute alături de iubit(un film vizionat împreună, o conversaţie de suflet), de aventurile trăite alături de prieteni, chiar şi de momentele cînd sînt criticată de părinţi, căci anume critica lor mă motivează să realizez cît mai mult posibil.”

În ultimul timp, viaţa îi devenise mai monotonă şi şi-a zis să se implice în ceva nou- “… daca sincer la început aveam o atitudine cam indiferentă (primele 10 min) ,după care am devenit serioasă şi am început să muncesc asupra mea şi uite că a dat roade! Sincer,a fost prima mea experienţă de acest gen şi de aia am fost surprinsă cînd am auzit numele meu, posibil că m-a ajutat faptul că pe scenă ma simt comfortabil şi sigură, datorită experienţei de dans“.

La aşa gen de evenimente deseori se găsesc nişte concurente invidioase şi pot să pună ceva piedici, dar prin torentul acela de fete s-au găsit doar cîteva mai “ingenioase” în acest sens, doar că pînă la sfirşit nu s-au ales cu nimic –  “Să fiu sinceră, fetele au fost superbe şi deja mi-e dor de ele…nu doar repetam împreună, ci ne distram, ieşeam la un suc, ne-am bronzat împreună (unde ne-am şi ars un pic), am simţit doar aerul de concurenţă de la vreo 2 fete şi simţeam că anume ele vor titlul de Miss, să zicem, cu orice preţ!”

Deci, ASEM a cîştigat anul acesta împreună cu cea mai frumoasă fată de acolo! Corina s-a ales cu foarte multe cadouri, oferte la saloane de frumuseţe, produse cosmetice, un laptop şi muuulte de toate. Felicitaăăări!

Versiunea întreagă al concursului Miss Universitate o puteţi urmări aici

Miss Universitate 2011
http://www.privesc.eu/Arhiva/4708/Miss-Universitate-2011

Advertisements

About Cristina Evtodii

https://www.facebook.com/cristinaevtodiiblog/ https://www.instagram.com/cristinaevtodii/
This entry was posted in VIP SINCERITATI and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Corina Evtodieva- Miss Universitate 2011

  1. mda.. o alta pitzipoanca ridicata in slavi de “sclavi”

    Succes

  2. Fiecare cu opinia sa, doar ca nu trebuie sa fim condusi de stereotipurile create de ani de zile… trebuie sa cunosti sau minim sa intelegi ce fel de persoana este Corina si mai apoi sa faci concluzii, sunt sigura ca nu o cunosti !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s