O zi însorită atît climateric, cît şi sufleteşte!

Împreună cu gazda "Bunei dimineţi" de la postul TV "Moldova1" Dumitru şi Rodica ... Am fost invitată la ei şi mi-a făcut o deosebită plăcere să fiu intervievată 😉

Aşa arată un colţ din platoul de filmare a "Bunei dimineţi".

Am avut parte de o zi însorită atît climateric, cît şi sufleteşte. Mă bucur şi am înţeles încă o dată ” Cine se trezeşte de dimineaţă, mai depare ajunge!!!”.

M-am trezit la 06:30 cu un zîmbet pur pe faţă, deoarece mă pregăteam de nişte evenimente importante din viaţa mea. Mi-am servit ceaiul de pomuşoare de măcieş, am îmbrăcat rochiţa care îmi aduce aminte de vacanţa petrecută la mare, mi-am încălţat pantofii preferaţi şi ştiind care e situaţia cu taxi-urile din oraş (veşnic nu sunt maşini libere) am început să sun la cîteva în acelaşi moment. Nu am greşit, deoarece la această oră maşinile sunt toate comandate. Într-un moment credeam că e gata (sau ramîn acasă, sau întîrzii).

Norocul totuşi a fost de partea mea şi am gasit taxi, care în comfort şi amabilitate m-a adus direct pe şos. Hînceşti 64, la sediul Televiziunii Naţionale. Păşesc pentru a 2-a oară pragul acestui post TV (prima televiziune din R.M). Acolo m-au întîlnit cu un zîmbet cald cîteva persoane, printre care şi producătoarea emisiunii “Bună Dimineaţa”, cea care m-a invitat la emisiunea lor.  Cu un glas uşor am făcut cunoştinţă cu o parte din echipă şi am mai discutat cu ei.

În emisie directă, am vorbit despre mine, despre apariţia fotografiei în viaţa mea. Am relatat cîte ceva din viaţa personală şi am primit o deosebită plăcere de la convorbirea noastră.

Pe parcursul emisiunii, 2 doamne, care gătesc formidabil şi au recorduri în arta culinară, au pregătit cîte ceva din dovlecei. După emisie, împreună cu echipa Moldova1, am gustat din bucatele cu care ne-au alintat doamnele.

Mă bucur că mămica mea m-a susţinut în culise. Emoţii au fost puţine, m-am simţit liber şi asta mă bucură foarte mult, deoarece încă o dată am conştientizat că Jurnalismul e pentru mine.

Dovlecei umpluţi după o recetă deosebită

Supă- cremă din dovlecei

La ieşire, am realizat şi ceva nou din reportaje 🙂

Militarii şi Art Show-ul 🙂

Următoarea destinaţie a taxi-ului a fost “ULIM” (Universitatea Liberă şi Internaţională din Moldova), deoarece acolo mi-am depus toate documentele pentru a fi admisă, desigur la facultatea dorită.  Datorită unor persoane, care cunoşteau toate cerinţele, mi-a fost mult mai uşor să completez toate fişele administrate şi cu rapiditate să finisez toată procedura.

Pentru o încă alintare de suflet, am plecat cu mămica la cumpărături, apoi am păpat cîte o peltea de mure de pădure şi am servit cîte o cafea cu balzam de nuci “Moldova Dulce” în unul din preferatele mele localuri “Coffe House”.

Într-adevăr a fost o zi însorită! În plină stradă, am primit cuvinte frumoase de la necunoscuţi, iar mămica se tot indigna din cauză că multe perechi de ochi se îndreptau spre mine 😀 Cum să rămîi tristă în urma unor astfel de evenimente ? 😀

Sunt fericită că în urma emisiunii, am primit şi primesc un torent de mesaje şi apeluri din partea cunoscuţilor şi rudelor. Am fost uimită că unele persoane, care nu îi cunoşteam personal, transmiteau la rude că sunt în emisie directă. De ce să nu fiu fericită cînd timp de o zi descopăr multe şi de toate, cunosc o lume nouă şi primesc propuneri noi şi interesante. Am tot dreptul să fiu în aceasă stare de euforie !!! 🙂

Video:

Advertisements

About Cristina Evtodii

https://www.facebook.com/cristinaevtodiiblog/ https://www.instagram.com/cristinaevtodii/
This entry was posted in Reflectari, Zi de zi. Bookmark the permalink.

2 Responses to O zi însorită atît climateric, cît şi sufleteşte!

  1. Elena says:

    Bravo Cristinush! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s