Răcit/racită? Profită!

fotograf-Cristina Evtodii

Am răcit! Şi nu pentru că e la modă (cum am spus-o în interviul pentru Şah-Mat), de data aceasta pentru că am fost la piscină chiar dacă aveam ceva semne de răceală.
În dimineaţa, de azi, m-am trezit cu nasul înfundat, o uşoară durere de cap şi una mai puternică, de gît. Am încercat să nu profit de acest moment şi ca orice gospodină, am aranjat totul pe la locurile lor. Iar acum, cînd în casă miroase a proaspăt, mi-am fiert un ceai delicios de mentă rece pe care îl voi consuma cu ciocolata mea preferată. Cu şosete groase pe picioare, cu fular pufos la gît, cu ceaiul fierbinte ca şi febra mea 🙂 , cu lectură, iar mai apoi cu filme de tot felul… astfel preconizez să îmi onorez răceala mea.
Deseori profit de situaţia în care mă aflu, fie că am răcit, fie că aştept pe cineva- mereu citesc ceva interesant sau ascult muzică calitativă. Un punct major, care mi-a devenit deja still de viaţă este că nu cheltui timpul liber în zadar (am renunţat la TV- privesc doar emisiunile care mă interesează şi ştirile- pe net) şi iubesc să fiu oprimistă. Astfel, 2 ani în urmă, am găsit şi o parte pozitivă în ceea că am fost spitalizată în Institutul Oncologic pentru o intervenţie chirurgicală (asta e o poveste aparte, pe care la sigur v-o descriu altădată)  şi anume că voi afla cum e să stai internată într-un spital şi rudele  să îţi aducă bucheţele de flori şi portocale 🙂
Uuuuuuf….. aroma ceaiului mă cheamă… paaa!

Advertisements

About Cristina Evtodii

https://www.facebook.com/cristinaevtodiiblog/ https://www.instagram.com/cristinaevtodii/
This entry was posted in Zi de zi. Bookmark the permalink.

4 Responses to Răcit/racită? Profită!

  1. Teo says:

    Hi))) Pentru mine raceala e o shansa sa ma odihnesc inconjurata de carti, filme sau muzica buna. Intr-adevar , nu face sa ne pierdem niciodata timpul, caci e miraculos de scump))

  2. Domnica says:

    Însănătoșire grabnică 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s