Uită de imposibil!

Uită de imposibil!
Optimiştii strigă POSIBIL, iar pesimiştii imPOSIBIL! Între aceste persoane există o diferenţă minoră- cuvîntul ales. Eu aleg să gîndesc că e posibil, deci automat devin un optimist cu o gîndire pozitivă! Ştiu că mulţi iubesc să fie împinşi de un altcineva pentru a se manifesta într-un mod deosebit. De obicei aceştia sunt pesimiştii, retraşii, cei care nu pot să se afirme. Pentru unii e dificil să treacă de bariera fricii, totuşi e POSIBIL.
Dacă eşti un optimist începător, nu te conduce după deviza “totul e posibil”, deorece pentru tine e prea general acest îndemn şi nu îţi va ajuta la nimic.
Stabileşte situaţii şi fapte fixe, care te vor determina să devii un om pozitiv pe viaţă!
Uită de cuvîntul “imposibil”! Încearcă să îţi colorezi ziua cu orice… Începe cu simplele banalităţi!
Îţi e frică să faci observaţie unui trecător că a aruncat gunoiul pe stradă? … nu uita că e posibil să-i deschizi ochii bădăranului!
Îţi este frică să mergi la cursuri de dansuri, deoarece nu mai eşti un puşti, dar mereu ai dansat în suflet? Ai picioare, ai auz muzical şi dorinţă majoră, deci e posibil!
Nu te axa pe frică, căci ea e ca un vierme incorporat ce se hrăneşte doar cu eşuări şi imposibilităţi imaginate de tine.  Fii liber! Debarasează-te de tot ce nu adie a posibil… Lasă imposibilul să apară doar odată în viaţă, atunci cînd va fi imposibil să nu fie posibil 🙂 Sunt convinsă că va fi distractiv să descoperi posibilul!

Gavriil Stiharu susţinea “Cuvîntul imposibil, nu trebuie să urmeze decît după cuvîntul eşec“. Napoleon Hill abordează acelaşi subiect “Una din cele mai mari slăbiciuni ale omenirii e frecvenţa cu care se foloseşte cuvîntul imposibil “, iar faimosul scriitor John Maxwell vine cu un îndemn video ademenitor!

Acest articol e postat şi pe allfun.md 

Advertisements

About Cristina Evtodii

https://www.facebook.com/cristinaevtodiiblog/ https://www.instagram.com/cristinaevtodii/
This entry was posted in Reflectari. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s